Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγ. Παρασκευής, 17/12/13

 
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Ο ανεξάρτητος (τρομάρα του) δημοτικός σύμβουλος Φ. Αλεξόπουλος με ανάρτηση του  σε «μέσο κοινωνικής δικτύωσης» (facebook) προσκάλεσε τον Η. Κασιδιάρη, να «επισκεφτεί και να επιθεωρήσει τις υπηρεσίες του δήμου». Προφανώς ο Αλεξόπουλος ορέγεται πολιτική στέγη στους ναζί της χρυσής αυγής ή τον προετοιμάζουν οι ίδιοι για το «χρίσμα» των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Ότι και να ισχύει από τα δύο το γεγονός είναι ένα: δημοτικός σύμβουλος της Αγίας Παρασκευής προσκαλεί κλιμάκιο ναζί στις γειτονιές μας! 

Εμείς από την πλευρά μας ως ανοιχτή συνέλευση κατοίκων δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να ακυρώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις οποιαδήποτε «επίσκεψη» από τον Κασιδιάρη και την κουστωδία του.
Και κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους, ότι δεν θα επιτρέψουμε καμιά δημόσια παρουσία ταγμάτων εφόδου /ναζί στις γειτονιές μας (είτε σε καφετέρια, είτε σε σχολείο, είτε στο δημαρχείο, είτε σε πλατεία). Ορίζουμε εξ αρχής υπεύθυνο για την κατάσταστη αυτήν τον Φ. Αλεξόπουλο και όποιον φορέα παραχωρήσει άδεια και χώρο στους ναζί δολοφόνους.

Με την συνέλευση μας, την ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων Αγίας Παρασκευής οργανωνόμαστε κι αγωνιζόμαστε καθημερινά εδώ και πέντε χρόνια, ενάντια στην ολοένα και εντονότερη υποτίμηση της ζωής μας.
Πολεμάμε καθημερινά τους διαχωρισμούς που μας επιβάλλουν ώστε να μας κρατάνε διαιρεμένους, άρα αδύναμους, άρα έρμαια στις ορέξεις των αφεντικών και των κυβερνήσεων τους.
Αγωνιζόμαστε τώρα και για πάντα ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει. Όπλο μας η αλληλεγγύη, η αυτό-οργάνωση, η ενεργή συμμετοχή.

ΑΓΩΝΑΣ
(ενάντια στην εκμετάλλευση, τον φασισμό,
την συναισθηματική, διανοητική και οικονομική φτώχεια που μας επιβάλλουν)
 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
(ενάντια στους διαχωρισμούς)
 

ΖΩΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ
(ενάντια στη μιζέρια, την κατάθλιψη, τον φόβο)
   

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγίας Παρασκευής