Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ανταπόκριση από παρέμβαση 24/10 στον ΑΒ Βασιλόπουλο Χολαργού‏



Το Σάββατο 24/10, η  Συνέλευση Αλληλεγγύης στην απολυμένη από τον ΑΒ συναδέλφισσα Ελένη Σ  πραγματοποίησε νέα παρέμβαση στο κατάστημα ΑΒ Χολαργού, για 2 ώρες, με πανό και μοίρασμα κειμένων, ενημερώνοντας ξανά εργαζόμενους και καταναλωτές για την απόλυση της συναδέλφισσας, για το δικαστήριο που έχει οριστεί για 11/12, για την εργοδοτική αυθαιρεσία του ΑΒ Βασιλόπουλου και τις συνθήκες κάτεργου σε όλα τα σούπερ μάρκετ, αλλά και για τον αγώνα για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας με επόμενη μέρα κινητοποιήσεων ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων την 1/11. 

Οι κινήσεις αλληλεγγύης θα συνεχιστούν όσο η εργοδοσία επιμένει στην εκδικητική απόλυση και η δίκη του ΑΒ στις 11/12 πλησιάζει.  
Η  Συνέλευση Αλληλεγγύης στην απολυμένη από τον ΑΒ συναδέλφισσα Ελένη Σ καλεί συναδέλφους/ισσες εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ και στο εμπόριο, εργατικές και πολιτικές συλλογικότητες, σωματεία και συνελεύσεις γειτονιάς να πλαισιώσουν τις διαδικασίες αγώνα και τις δράσεις.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.
Συνέλευση Αλληλεγγύης στην απολυμένη συναδέλφισσα Ελένη Σ